Vår Badrumsrenovering

Vet att det är många som har frågat om vår badrumsrenovering och tänkte lägga ut lite före/efter bilder.

Vårt badrum var ändå i ”bra skick” men vi kände att vi ville ”förnya oss lite” och b.la ta bort badkaret och ha en dusch istället.

Vi har en bekant som äger ett företag som heter Designcement som sysslar med mirocement, och vi valde att använda oss av det i badrummet. Microcement kan appliceras direkt på befintligt kakel eller plastmatta i badrummet, därför är microcement inte bara ett bra utan ett självklart val för dig som vill ett nytt och välvårdat ytskikt.  Och du slipper att riva ut ditt badrum  och är även ett hållbart alternativ för miljön. Vi blev så nöjda och vi älskar vårt nya badrum, vi var ute efter att ha skön hotellkänsla över det och det fick vi! Jag är så glad att vi valde detta, så nu har vi fått en blodad tand och vi kommer även att använda oss av denna metod på anda ställen i huset, men det kommer i annat inlägg 😉

Vi valde färgen Greige (Gråbeige)

 

Han spacklade upp tre olika cementfärger som vi kunde se på större yta vilken vi ville ha. Vi hade tänkt att ha grågrå men vi valde färgen Greige mer åt det varma hållet. Och är så glad för det för det gav ”liv” i rummet.

    
Bifogar även två videofilmer

IMG_7235

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top