Små steg framåt..

Känns som att man kommer mer och mer tillbaka till ”livet” Släppte min ortos förra veckan, samtidigt som det var skrämmande så var det en lycka. Gud vad jag har avskytt den! Men nu när jag la den så är det dags att lära sig att gå igen. Det har varit/är tufft. Foten känns som den har varit stelopererad. Men jag kör min rehab fullt ut, stödstrumpa, högläge högläge och högläge. Jag vet att jag kommer ha ont ett tag framöver och kommer att vara svullen om foten men det är bara att acceptera det och inse att jag inte kommer kunna göra de saker jag vill fullt ut, men förhoppningvis så är det bara en kort tid. Men jag vet att jag har samma  resa framför mig till hösten.  Men ja det känns skönt att man är på rätt väg just nu.

I lördags öppnade vi Champagnen, för att bara fira dagen här och nu. Man sparar oftast en flaska champagne  till speciella tillfällen. Men nä det behövs inte man kan även fira de små ögonblicken. Solen sken och vi  skålade, och andades ut en aning. Det har varit en tuff vinter på många plan, men så är det ibland.

Bara älskar M rätt – Oxfile med burgundi och rödvinsås

Jag är helt vilsen i dagarna, jag har gått hela dagen och trott att det var onsdag, men tji fick jag. Det är ju i morn 🙂

Måste berätta att badrummet är ju mer eller mindre klart! Hur skönt är inte det 🙂 Vi har bara lite småfix kvar att inhandla sen är allt på plats. Och vilken respons sen. La upp en bild, på min IG, för någon dag sedan och hittills har över 50 000 personer sett inlägget. Vilken spridning som ett inlägg, i sociala medier, kan ge. Kul med alla positiva kommentarer och självklart kommer det både fler bilder och mer info om det senare. 

Nä nu ska jag krypa ner till kojs, kram kram på er.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top