Helgen kom och gick

Solen fortsätter leverera och det har gått över till sommartid.

Bl ni påverkade av att skifta tid? Jag blir inte det så direkt, var lite extra trött i morse bara men annars så funkar det bra. Älskar att vi går mot ljusare tider, dagarna bli längre på något sätt.

I helgen så tog vi det lugnt, ja det är ju inte så mycket man kan göra nu då jag har ortosen på, men vi fick lite sol iallafall.

Liam spelade match i Landskrona. Hejaklacken hade han med sig oxå 😉

Som ni vet så tog ju 66 dagarna kostprogram över och vi väljer ju att fortsätta men att på helgen är vi inte lika strikta, så i lördags blev det bubbel och jag blev så sugen på toffee en av mina favoritgodis. Tyvärr så har ju min covid slagit ut en del smaker så det gör att det smakar och luktar inte som det gjorde förr. Mina parfymer luktar samma och ”kemiskt” dryck som vin, bubbel smakar ”metall” ngn viss ölsort smakar öl. Godis bla choklad smakar ”kemiskt, metall” samma som lök, ägg, tomat, gurka. Kaffe börjar sakta men säkert smaka gott igen. Det är ju så sjukt, hur denna sjukdom kan påverka en så. Nu hoppas jag överallt annat att mitt kommer komma tillbaka. Hur har ni haft det?

Idag så åkte stygnen på foten, skönt faktiskt. Det innebär ju att vi är en liten bit på vägen, i morgon så börjar rehab  och jag vet att det kommer bli en tuff uppförsbacke men bara att kämpa på. Nu längtar jag så efter att slänga denna sko och få kunna gå normalt igen.

Ha fin dag i solen 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top