Hej du vinterland

Jag blir knäpp på vädret – nu har moder jord bestämt att det ska vara kallt och massa snö?! Bara några månader försent tycker jag. Jag som sken upp så när det blev plusgrader och soligt.  Nåja inget att hänga läpp för egentligen..

Tjejerna fyller 1 år den 15 mars och självklart blir det kalas. Jag sitter och spånar på lite idéer till kalaset, och har mer eller mindre bestämt mig. Får sätta alla i arbete som älskar att baka (mamma och dottern) 

Och med tanke på att tjejerna fyller 1år så måste jag ta lite roliga fast finare kort, så jag får fortsätta googla på nätet efter tips och rekvisita. Jagar b.l.a efter tyllkjolar, ju mer tyll desto bättre 🙂

Jag hittade  tyllkjolen på en sida på nätet verkligen jätte söt, och det är ngt i den stilen jag är ute efter. Jag får kika vidare, hittar jag inte fler så får det bli den. Har ni några tips?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top