Full fart framåt :)

Godmorgon på er. Jag är så vilsen i dagarna med det blir man ju när man är ledig mitt i veckan.

Vi har denna helgen, och även nästa helg, där vi är ”lediga” sen så är det full fart framåt tills vi åker till Spanien. Men vi ligger inte på latsidan för det, för vi har att göra med huset. Idag så ska vi lyfta bort alla stenar på baksidan och en del på framsidan. Men det är roligt och det kommer att bli så fint när allt är färdigt. Detta är ngt som vi har velat länge så nu var det dags 🙂

Men i vecka så har vi ändå haft tid för en del knyten (middagar med sis) fika med bästisen kombinerat med en massa jobb.

Jag har dock inte hunnit lägga ut några recept utan det kommer så småningom. Som jag skrev så måste all fokus nu ligga på att hinna med inför semestrarna…

Vad ska ni själv göra i helgen?

2 Comments

 1. Mamma M
  2019-05-04

  Vilken otrolig energi du verkar ha…orkar och hinner både nytta och nöje. Själv hinner eller orkar jag varken eller känns det som. Ständigt trött och halvstökigt hus känns det som. Vilket är ditt bästa tips på återhämtning för att orka med allt.

  Svara
  1. Linsalusen
   2019-05-04

   Oj, ja jag har nog alltid varit sån här. Många järn i elden? Tips på bra återhämtning är att tillåta sig att lägga sig i sängen tidigt och bara vara. Dra i väg en helg med bara maken. Att låta sig ha helger där du inte gör ngt. Vi är väldigt duktiga på att ta det lugnt med?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top