F R E D A G…

Sitter och tagit en klunk av mitt morgonkaffet och pottränar tjejerna samtidigt. Eden är jätte duktigt och säg till när hon behöver gå på toaletten bara lilla Adele som ska lära sig med.

Vaknade i morse och känner mig sådär lagom förkyld, hostar, snörvlar och röd i halsen (det kanske kommer från halsflussen)- vad e nu detta? Adele är ochså förkyld av sig. Så tråkigt!

Min bikinijakt lyser med sin frånvaro, ska sista rundan till Väla med dottern får kolla en sista gång. Får bli nudiststranden kanske för mig?;)

Barnen har skolavslutning på tisdag och jag hade beställt kläder till S på Bubbleroom, men tydligen kunde de inte lova att de hinner komma? Hmm 1-3 arbetsdagar blev 2-5? Lite dåligt faktiskt. Beställde linser samma dag och fick dom idag, tänk om de kunde “jobba” på lika snabbt. Jaja vi får hitta en plan B.

Hur går det för er? Har ni planerat in någon semester?