Fredag och vinnarlaget.

Godmorgon.. Ligger faktisk kvar i sängen och unnar mig lite extra tid här 🙂

Spaet är äntligen fixat, har väntat 4 månader på att det ska bli klart och det är så jäkla dåligt och förväntar mig en kraftig kompensentation för detta och jag kommer aldrig mer att använda mig av dom igen!
Men men nu är taket på plats och förhoppningsvis så ska allt fungera och ikväll blir det premiär för iår..

Igår kväll var vi på en musikquiz på Harrys, och det var riktigt roligt. Väldigt svåra frågor så det var tur jag var med i elitgänget som kunde det mesta. Vi döpte vår gäng till Vinnarlaget och vet ni vad? Vi vann!!! Så jäkla kul, det trodde vi absolut inte men vi fixa det. Så nu ska vi bara boka in en ny tid igen 🙂

Överskred mina kalorier igår och det får bli mindre idag och mer träning, men det är ju så här det är. Det är en livstil och man måste kunna unna sig så länge man inte hamnar i dåligt mönster och fortsätter att äta och dricka ”fel”. Så det är bara att hoppa upp på hästen igen 🙂

Fredag och solen skiner och jag ska snart bege mig ut för att fylla pool och ta ut mina hyacinter som jag har vinter förvarat i garaget, många fina nya skott. Middag ikväll så hade jag hade skrivet moussaka men inte riktigt sugen på det. Funderar på om vi ska äta skaldjurstallrik eller ostbricka. Får kolla vad mannen är sugen på. Till kidsen blir det nog kycklingspett med ngt smarrigt till 🙂

Önskar er en skön Fredag kram kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top