Ett halv Jubel!

Kan inte riktigt jubla Jaaaa, men ett litet ja kan jag säga:-) Vi sålde huset i fredags och idag skrev vi på köpet  på det nya huset MEN ett ”men” finns alltid. Och det är att vi var tvungna att skriva med förbehåll. Köparna till vårt hus måste får sin lägenhet såld. SÅ ja nu ska vi gå på nålar ett antal veckor, de har till början a oktober på sig Ghaaa!  Så håll alla tummar nu att huset kammas hem på ”riktig”

Helgen har det varit fotboll, kalas, familjemiddag och kalas igen. Det var mysigt att få umgås med nära och kära. I lördags var det hos mojjan och i söndags åkte vi ner till Falsterbo och träffade Sambos syster m.familj.

Jag räknar ner, och jobbar totalt 9dagar kvar sen lämna jag bygget, får man säga att det är skönt?!

Usch har inge bra dagar med vikten suck, känner mig fetare än vanligt 🙁 Fan alltså ska det vara så svårt? Jag e glad att jag står still. Pratade lite med åse i helgen och hon förklarade för mig att det är OK att stå still det kan vara så att det kan ta upp till 6mån, 1år till kroppen är repererad. Har man en sönderbantad kropp så tar det sin tid. Jag har ju fan hållt på att banta sen jag var 15typ. Men som jag har sagt detta är en livstil, och jag kommer leva efter detta resten av mitt liv, sen att man ”syndar” då och då men jag väljer att leva så här. Min dröm e ju att mina 15kg e borta till nästa sommar. Men usch fy vad man känner sig tjock!! Det kan slå ner mig totalt..Vad hände liksom?? Men löftet är flyttar vi in till stan som då kommer bli i November om allt går som vi vill. Så då går jag till gymmet och köper träningskort för hell yee att jag ska träna skiten!

Har ni några bra tipps på saker man kan äta, motivation, vad man kan ha för morot, bring it to me:-)

Kram på er!

9 Comments

 1. jennyh
  2011-08-22

  Håller tummarna att det går vägen för er med husköp.
  Vad spännande 🙂

  Svara
  1. S
   2011-08-23

   Tack så jätte mycket 🙂

   Svara
 2. Lislar3
  2011-08-23

  Så härligt med nytt hus! Spännande.

  Angående viktstillestånd så förstår jag din frustration, är i samma sits. KOmmer ingenstans. Jo, nått hg UPP ibland men de försvinner och så är det stopp…. JAg blir nästan lite irriterad när man läser om alla som det bara säger svisch för så har de gått ner hur mycket som helst.
  Jag har ca 6 kg som måste bort, 34 av dom tog jag bort med Vikt Väktarna. DEt kanske är det som är felet, att jag har ”lågfettbantat”.

  Lycka till! Du har ju det allra bästa och proffsigaste stödet iallafall =0)

  Lisa

  Svara
  1. S
   2011-08-23

   Men gud så roligt att höra! STORT grattis till de 34 minus!!
   Tack så mycket, ja man får bara kämpa vidare 🙂

   Svara
 3. Sockergrynet
  2011-08-23

  Jag håller tummarna för att husaffärerna går i lås! 🙂
  Jag håller med Åse, det kan ta tid och kroppen måste inse att den får bra mat nu och att det är okej att släppa. Jag hade som du ett tag, men nu har det äntligen lossnat för mig och de senaste veckorna har jag rasat… så ge inte upp!!! Du får glädjas så länge över att du INTE går upp och att du har en toppencoach att tillgå!

  Peppkramar

  Svara
  1. S
   2011-08-23

   Tack så jätte mycket:-) Ja det e precis som du sägger, jag går ju inte upp utan jag står stilla. Men det e bara att keep going strong 🙂
   Grattis till minskningen.
   Kramar

   Svara
 4. Cia
  2011-08-24

  Äntligen inne på din blogg 🙂
  Superfina bilder från kalaset Samone, dessa vill man ju haaaa.

  Du e dutti, KRAM

  Svara
  1. S
   2011-08-24

   Välkommen:-) Jag kan maila dig dem ikväll om du vill?!
   Kram:-)

   Svara
 5. Anita
  2011-08-28

  Vad kul att ni har fått huset sålt nu. Håller tummarna att det går i lås nu.

  Har oxå börjat äta LCHF nu. Jättegod mat och mätt är man oxå. 😛

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top