Kan inte riktigt jubla Jaaaa, men ett litet ja kan jag säga:-) Vi sålde huset i fredags och idag skrev vi på köpet  på det nya huset MEN ett “men” finns alltid. Och det är att vi var tvungna att skriva med förbehåll. Köparna till vårt hus måste får sin lägenhet såld. SÅ ja nu ska vi gå på nålar ett antal veckor, de har till början a oktober på sig Ghaaa!  Så håll alla tummar nu att huset kammas hem på “riktig”

Helgen har det varit fotboll, kalas, familjemiddag och kalas igen. Det var mysigt att få umgås med nära och kära. I lördags var det hos mojjan och i söndags åkte vi ner till Falsterbo och träffade Sambos syster m.familj.

Jag räknar ner, och jobbar totalt 9dagar kvar sen lämna jag bygget, får man säga att det är skönt?!

Usch har inge bra dagar med vikten suck, känner mig fetare än vanligt 🙁 Fan alltså ska det vara så svårt? Jag e glad att jag står still. Pratade lite med åse i helgen och hon förklarade för mig att det är OK att stå still det kan vara så att det kan ta upp till 6mån, 1år till kroppen är repererad. Har man en sönderbantad kropp så tar det sin tid. Jag har ju fan hållt på att banta sen jag var 15typ. Men som jag har sagt detta är en livstil, och jag kommer leva efter detta resten av mitt liv, sen att man “syndar” då och då men jag väljer att leva så här. Min dröm e ju att mina 15kg e borta till nästa sommar. Men usch fy vad man känner sig tjock!! Det kan slå ner mig totalt..Vad hände liksom?? Men löftet är flyttar vi in till stan som då kommer bli i November om allt går som vi vill. Så då går jag till gymmet och köper träningskort för hell yee att jag ska träna skiten!

Har ni några bra tipps på saker man kan äta, motivation, vad man kan ha för morot, bring it to me:-)

Kram på er!