En behaglig smärta

Satte klockan på 05.30 i morse, och med halvöppna ögon och tunga steg så gick jag upp…

Jag och Louise hade bokat varsitt pass 6.30, hon skulle ta spinning och jag BB (BodyBalance) Så det var bara att bita ihop och låtsats bor min träningsvärk och hoppa i träningskläderna. Två ägg i magen och en stor kopp kaffe så var jag redo att möta dagen. Jag skulle egentligen stå 20 min på bandet men hann inte med det, får vi ta nästa gång.

Att få börja dagen med träning e fan guld, och så tidigt på morgonen är riktigt skönt. Och att även få börja det med BB är ju balsam för själen. Och jag har fortfarande skön och härlig energi i kroppen, visserligen träningsvärk i varje del av min kropp, men its worth it 😉

Här sitter Adele ofta och titta på tvn – bästa platsen 🙂

Såg en jätte söt Jumpsuit på Nelly för ett tag sen, ni hittar den här men min storlek var inte inne, men nu så har den kommit! Jag har aldrig haft på mig en jumpsuit, har kanske inte känt mig bekväm med ett sådant plagg. Men nu testar vi, så nu hoppas jag att den passar 🙂 Jag hittade även ett par skor, så kommer passa utmärkt till klänningarna som jag köpte för ett tag sen, hittar ni här och den andra här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top