December och en tripp to Spain

Freeedag och December månad!

Idag är jag så trött,tjock i huvudet och förkyld…igen. Jäkla envisa skit. Men men upp tidigt och tittade ju självklart på årets upplaga av julkalender. Var ni uppe och såg? Vad tyckte ni?

Igår så hade vi äntligen jag och min syster P vår AW. Båda hade hört talas om en relativt ny restaurang i stan – Barrica mat & vin. Så vi bokade det och tro oss vi var inte besvikna!

Vilket mysigt, genuint och personligt ställe. Mötte liksom Spanien i Helsingborg. Spanska musiken strömmade ut högtalarna och blundande du för en liten stund så kändes det som att du hade rest tillbaka till Spanien och satt en i en restaurang i en gränd i Barcelona!  Helt plötsligt så hade fem timmar gått. Detta hamnade absolut på min favorit topp-restaurang lista!

Vi började att dela på en 500g grillad,hängmörad biff  Galicien – såååå god! Och till det en Patatas Bravas. Sen så tog jag vi Räkor pil pil, bröd, ljummen spetskål, Ibericobacon, tryffelskum. Och till efterrätt Crema catalana och chokladkräm, chokladkulor. Och det fantastiska röda vinet (antagligen) huset vin, var topp! Och eter maten tog jag en öl, mycket smak och det gillar jag – Rayo de soslayo.

Glömde givetvis kameran hemma så ni får nöja er med mobilbilder 😉

Boka bord NU 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top