Bloggskugga

Jag antar att ni kanske reagerat på min bloggskugga och avsaknad av recept? Tyvärr har jag mest jobbat och vilat de senaste dagarna. Arbetsmässigt så är det en intensiv period just nu och vad som komma skall.

. Personligen så har jag varit lite”å banan”, som man säger i Skåne, med magont, sömnproblem och dålig aptit (därav uteblivna recept). Tog mig för att kontakta en läkare igår och man kunde konstatera att jag har ett begynnande magkatarr så nu har jag ordinerats en del olika mediciner och förmaningar att hålla mig borta från. Förhoppningen är att man kan stoppa detta i tid och, på så sätt, se till så att det inte bryter ut vilken självklart är min förhoppning. Så med lite mindre stress och mer vila så ska detta nog gå över inom någon veckas tid hoppas jag.

Även om man känner sig risig så rullar ju ändå livet, omkring en, vidare med jobb, föräldrarmöte, utvecklingssamtal, kalas (Lilleman fyller 10 så lite firande inplanerat i helgen) osv. Men man får ta det som det kommer och även lära sig att tacka nej till de event och aktiviteter som inte är absolut livsnödvändiga i dagsläget.

Nä nu ska jag försöka få i mig lite mat, då mannen bjuder ut mig på lunch, och sen blir det en vända till jobbet. Jag hoppas att ni får en fin torsdag.

Adele
Adele
Eden
Eden & Adele. Så lika men ändå så olika <3
Älskar liljor och doften.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top