Äntligen

Vilken underbar lördag! Som jag längtat efter de här varma dagarna när man bara kan ”vara”. Strosa runt i trädgården och småplocka, sola, njuta och låta småtjejerna rulta runt i bara tunna kläder…och det bästa av allt – söndagen ska bli lika fin!

Nu är det ju inte bara småpill som gäller i den Klintebergska trädgården utan igår tog M, tillsammans med en kompis, tag i vår utbyggnad av trädäcket. Vi har nämligen rejält med grönska runt vår tomt vilket har både sina fördelar och nackdelar…

Fördelen är att tomten är, i det närmsta, helt insynsskyddad men nackdelen är att vi har svårt att få våra gräsmattor, närmst vår mur, att ”ta sig” vilket innebär ett ständigt omplanterande och gödsling. Därför bestämde vi oss för att bygga ut trädäcket rejält och få en ännu större uteplats utan att behöva klippa, och så, vareviga år.

Nu blev det äntligen så dags att skrida till verket och även om grabbarna bara kom halvvägs igår så blir det färdigt idag! Jag är såååå lycklig att jag äntligen får mitt stoooora däck!

När grabbarna inte orkade mer så var solen fortfarande uppe så det blev lite kvällssudd och grillning som pricken över i:et.

Nä, nu ska de på det igen så jag får nog allt hålla efter tjejerna som mer än gärna vill hjälpa till…kanske lite mer än gärna för allas bästa?

Ha en fin söndag.

Före

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top