Soliga dagar och grillkvällar…

Vilka dagar vi har! Njuter ni som jag?
Helt underbart att bara kunna strosa runt i bikini. Det bästa är att grillsäsongen är i full gång. Gud älskar dagarna i solen,barnen springer fritt i trädgården. Grilla och äta ute på kvällen. Så himla glad för vårt hus och vår trädgård.

Idag så härjar vi ute igen. Det e så varmt och I Love It! Trädcket är nästan färdigt som sagt, bara en sida på trädäcket som ska få en sidobräda. Såååå himla skönt, och underbart med ett stort trädäck. Och maken och kompisen var extremt duktiga! Nu har min M lärt sig detta, så det lär bli mer trädäck i denna trädgård 😉

Denna vecka blir det en kort jobbvecka. Jag j obbar ikväll och jobbar dag i morgon – sen låååång ledigt (Tor-Tisdag) På onsdag kväll drar lilleman på fotbullscup och kommer vara borta till lördag.
Och på F R E D A G ska vi (jag,M och bästisarna) iväg och se vår älskling Rasmus S i Danmark, gud vad jag längtar! Och MELLO på lördag, det blir brunch på dagen och massa grill på kvällen. Missar inte en Eurovison..

Så det är en skön vecka och en skön helg <3

Nu sover de små och jag ska slänga mig i solstolen 🙂
PS: Ställde mig på vågen och nu har det släppt -12,2 kilo och hoppas på över 12,8 på fredag 🙂

Grillad lax med nypotatis

Häggen är i full blom

Dessa vackra lockar – tackar vi pappa M för <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top