1:a Advent hos oss

Godmorgon eller ja godmiddag raringar, hur har ni det en söndag som denna?

Här är det fortsatt sjukstuga, jag är fortfarande risig, två timmar sömn i natt gör inte saken bättre och nu har jag tappat lukt och smak, men det går väl över. Liam insjuknade i går med feber och Saga blev kass i Fredags, och M börjar känna sig lite risig. Ja så är det, men lika bra att ha det nu än senare mot jul/nyår.

Idag var det äntligen dags för Nisse och Stina att komma och hitta på hyss och lämna presenter. Nisse satt i granen med en tom colaflaska medans Stina hade snott julstrumporna med paket i och vart påväg ut igenom sin nisse dörr. Två halvgalna tjejer som lyrisk sprang runt och bara skrattade. Älskar detta och är så himla glad att jag började med detta för 13 år sedan. Och nu är det sista kullen här hos oss och förhoppningvis så går det över  till nästa generation när barnen blir stora och skaffar egna barn 🙂

Igår så fick vi för oss att äta jul mat, och det blev ju så mycket mat över och  man blir så mätt snabbt. Så jag ringde hit Mammi i morse och det blev en maffig julfrukost. Och jag är så mätt och det blir inte många knop idag.

Men vill önska er en fin första advent❤︎

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top