Minusgrader och lite vitt på marken i skåneland

Godmorgon! Här vaknade vi upp till ett krispigt vitt Skåne. Dock bara -7 men så himla glad att där var lite ja väldigt lite snö också. Menar det är ju hela grejen med vinter, mycket snö, minusgrader och fint väder – jag hoppas och önskar att vi får ett vitt,kallt och soligt december.

Hur går det med julklapparna? Har ni börjat ännu? Jag har faktiskt redan nu börjat och några klappar har redan hamnat under granen. Jag är glad att jag är ute i god tid så kan man liksom ha en lugn och behaglig december.

Nä nu ska jag ta tag i dagen, kaffet ska drickas upp och jag ska göra ordning mig innan jobbet kallar.

Ha en fiiiiin piglördag

Helgen gick i ett nafs så det blir en liten bildbomb

Fick en adventskalender av maken, han fick en ginkalender av mig 🙂

En AW med en vän och fd kollega på nya favvo stället Diplomat

1 Comment

  1. Mamma M
    2023-12-06

    Några bra julklappstips?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top