Jag hade jobbat kväll och M står för maten denna veckan. Och igår så kockade han i köket, det blev sååå gott och super fräscht!

2 personer 1 sp p/p

  • 1 halvt vitkålshuvud
  • 400 g torsk
  • 2 tsk rapsolja
  • 1 röd paprika
  • 70 g babyspenat
  • 2 tomater
  • 3 salladslökar
  • 1 Lime
  • 2 msk hackad dill
  • 1 msk kapris

Riv och koka vitkålshuvudet ca 2 minuter. Blanda med strimlad paprika och babyspenat. Salta efter smak

Dela torsken i bitar och stek i oljan. Krydda med salt och peppar

Hacka tomat. Strimla salladslökarna. Blanda tomat, salladslök, rivet skal, och saft, från limen, dill och kapris. Smaka av med salt och peppar

Toppa fisken med salsan och servera med vitkålsriset