Intensiva dagar men snart jul och ledighet

Intensiva dagar och har inte hunnit landa sen vi kom hem från Kroatien. Det kommer ett inlägg om Zagreb men det blir efter mellandagarna alt efter nyår.

Vi vaknade upp till stormen Pia (samma man som syrran;) det har blåst runt lite kuddar och presenningen över soffan hade blåst av men annars så var det lugnt.

Igår blev jag klar med julklapparna så idag blir det fokus att handla all julmat och sen göra Janson. Har lovat mig själv att i morn den 23:e ska bara vara en lugn dag där vi inte ha några måsten och vi ska bara gå runt i huset och mysa. Det blir den traditionella Thai-maten och uppesittarkväll med bingolotto.

Nya soffan med bord och en av två sittpallar kom igår. Så vi spenderade hela eftermiddagen att bära upp den gamla soffan på ovanvåningen (den ska säljas men behövde få plats för den nya) sätta fast de nya luckorna till tv-bänken köpte vi även igår så det mat har nya bordet. Sen blev det en ny matta, vi har varit utan matta länge och har saknat att ha en matta i tv-rummet. Kommer bilder på det i ett annat inlägg.

Nu ska jag dra till maxi och handla. Ha en skön fredag på er. Kraaam

Morgonmys i nya soffan♥️

1 Comment

  1. Mamma M
    2023-12-23

    Vad har ni köpt för soffa? Hur mycket säljer ni den gamla för? Vi är I samma läge men hämtar inte vår nya förrän nästa vecka, har ingen plats för den gamla så blir bara stökigt att greja med det nu.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top