Vilket makalöst väder – nyheter på G!

Wow, jag säger bara Wow! De senaste dagarna har varit helt makalöst fantastiska och Helsingborg, och Sverige för den delen, visar sig verkligen från sin bästa sida.

Strålande sol och riktigt varmt och gott! Det innebär strand- och poolhäng, grillning och, inte minst, sena kvällar som spenderas utomhus utan att ens ha en tanke på att knäppa på TV:n. Precis som jag vill ha det…

I fredags gick jag, och M, ut en vända på stan. Det blev middag på Strandhuset och efter en lång promenad så rundade vi av med en drink i Norra hamnen. Visst har man hela tiden ”coronakänslan” i bakhuvudet och man inser även att svenskarna, numera, tar rätt lätt på pandemin med tanke på folkmyllret, på Gröningen, och alla överfulla restauranger. Men pandemin har ju även fått de flesta av oss att stanna up, stanna hemma ,och, framförallt, värdesätta sin vardag och inse att man bor i en helt fantastisk del av Sverige. Det var verkligen utlandsvibbar när vi gick hem genom sommarnatten.

I går blev det en ännu mer magisk dag/kväll som började med en kaffe och ett dopp i/vid poolen. Såå himla glad att vi valde att renovera redan förra sommaren och därmed stod extremt bra rustade när vi nu skulle spendera sommaren hemma. Det blev en cykeltur, med twinsen, för inhandling av bullar och en frukost ute. Sen satte vi oss i bilen och for ner till Pålsjöbaden. Precis lagom med folk och här blev distanseringen mer påtaglig och vi verkligen njöt i fulla drag.

Kvällen spenderades med god mat, och dryck, medan dottern skötte musiken och där satt vi långt in på småtimmarna. Något som verkligen känns idag. Men å andra sidan så ligger dagen öppen utan en massa måsten osv

Så var det ju det där med nyheter. Fick tillbaka en del prover på lite nya tröjor och även bla ett grillförkläde.En självklarhet till sommarens alla grillkvällar. Med andra ord så håll koll i bloggen för snart finns de uppe till försäljning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top