Spabad, HM och piglördag…

Jobba, jobba, jobba – det är väl ungefär så det ser ut med mindre än 2 veckor kvar till semester. Men då är det ändå rätt skönt att de ljusa kvällarna håller i sig så att man ändå kan utnyttja att sommaren är här…

Onsdag innebär, som vanligt, Piglördag och idag satte M ihop sin Carpaccio med sparris och paprikapesto! Jag älskar den och det är en perfekt förrätt då man kan dela på en tallrik. Lägg till ett glas skumpa som pricken över i:et! Till middag så bjöd jag på min chiligryta som faktiskt uppskattas av hela familjen vilket är kul. Ni hittar receptet här.

Har precis kommit in från ett spabad som blev något försenad pga att ett bud från HM stod utanför dörren. En hel drös med kläder till twinsen så ni kan ge er på att tjejerna kommer att bli lyckliga när detta skall packas upp igen imorgon! Köpte samtidigt två ursnygga baddräkter till mig. Har hatat baddräkter förut men efter har köpt denna för några veckor sen så  måste säga jag gillar det! Denna  och denna, och sist men inte minst denna.

Nä, nu väntar lite extrajobb innan sängen. Har ju designat ett gäng nya tröjor som skall ut till försäljning så håll koll under veckan på vad som dyker upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top