Träning och en laxrätt!

Sitter med en kopp te i min hand och en skön filt över mina ben och är nöjd och belåten över dagen.

Jag och kidzen drog hem till syrran rakt över iklädd träningskläder. Det blev en tur till gymmet idag och det var inte en dag försent. Har inte tränat på flera månader. Så det fick bli bandet och lite styrka. Unna mig 18 minuter solning också, riktigt skönt med lite värme och sol. Efter det var det hem och smälla i mig en super god proteinbar Cookies & Cream som jag fick av Åse och herregud så gott. Så nu ska jag beställa proteinbars med, perfekt som ett mellanmål då och då eller om man är lite sötsugen en kväll.

Kommer hem till en full kyl då M har stor handlat! Och hämtat hem vårt protein pulver smakerna denna gång blev – piggelin, blåbär och vanilj!
Sen var det att ställa sig framför spisen och testa ett nytt recept (hittade ett i syrrans kokbok) Och det blev sååå gott!

Gällande mitt projekt med hallen så börjar det lika något. Trappan håller på att grundas och sen ska hela vit lackas. Äppellådorna som jag fick av Mamma har jag målat, dock inte överallt.  Jag grundmålade dom bara, tycker att det blev snyggast så. Så jag börjar bli nöjd över hallen 🙂


Det börjar arta sig – men har en del kvar!


Zucchinipasta med lax och ostsås

 21739535-origpic-06f1aa
Godaste proteinbaren!


bild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top