Herregud säger jag bara. Detta måste ni bara ta och göra!! Så sjukt goda, enkelt,nyttig och gott!

Jag var jätte skeptisk till att det var svarta böner i receptet men tror det eller ej det smakar inte böner och åter igen WoW

Receptet kommer här

  • 1 burk kokta svarta bönor (à ca 400 g)
  • 3 ägg 
  • 2 1/2 msk kokosolja eller olivolja
  • 2 msk chiafrön 
  • 1 dl kakao 
  • 1 krm salt 
  • 1 tsk vaniljpulver 
  • 1 1/2 dl kokossocker eller rårörsocker (jag använde Sukrin Gold)
  • 150 g mörk choklad (60 %) 
  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Smörj en ugnssäker form, ca 26 x 20 cm.
  3. Häll av, skölj och låt bönorna  rinna av.
  4. Lägg bönorna i en matberedare och mixa slätt. Tillsätt övriga ingredienser utom chokladen och mixa till en slät smet.
  5. Hacka chokladen och smält över vattenbad eller i mikro. Häll ner i smeten och mixa snabbt ihop.
  6. Häll smeten i formen.
  7. Grädda i mitten av ugnen 30–35 minuter. Känn med en provsticka om kakan är klar. Stickan ska vara torr. Låt svalna.

Denna är fri från gluten
Du kan göra den laktosfri: Välj laktosfri mörk choklad. 
Gör den mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfri mörk choklad. 
Innehåller ägg.

IMG_3644

IMG_3647

IMG_3651

IMG_3656

IMG_3659

IMG_3664

IMG_3668

IMG_3673

IMG_3680