Underbara dagar

Sträcker ut  min kropp och smakar på min cafe latté och välkomnar dagen med ett leende… Tjejerna har sovit hela natten, dock har inte denna mamma gjort det utan vaknade vid 02 och hade så sjukt ont i magen. La mig på spikmattan och somnade nog om efter 1-2 timmar. Men känner mig utvilad ändå. Dom är på gott humör och vi har precis ätit en mysig frukost tillsammans. Det börjar spricka upp och det kommer bjudas på klarblå himmel med stor sol. Ghaa älskar detta fantastiska väder!

Igår var det lika fint och vi hade upp till 20 grader. Jag och maken passade på att fixa lite ärenden och sen tog vi en lunch på ett av våra favorithak Orangeriet Har ni inte varit där – så åk dit!

Vi hade tre biljetter till Brazil Jack som är i Helsingborg just nu. Jag och Liam och våra vänner son hakade på. Jag har faktiskt ALDRIG varit på cirkus förut, något som jag inte faktiskt ha velat gå på innan. Barnen hade heller inte varit på cirkus. Jag är lite anti det, vet inte riktigt vad jag ska sätta fingret på men där är något som jag inte tycker om. Sen det där med djuren, hmmm. Jag HOPPAS verkligen att de är ödmjuka och snälla mot dom. I showen så hade dom 4 st stora vita hästar som såg ut att vara välmående. Men tittade faktiskt bort när de hade djurnumret, kalla mig löjlig men så är det!

Barnen tyckte det var kul och de var jätte impade av den ”Starke Adolf” som blev överkörd av bilen samt drog ut bilen med bara tänderna.

Jag och M utmanade oss själva och bestämde oss att inte äta godis/snask/ på 78 dagar (så många dagar som är kvar till resan) Och 1 vecka har gått och det gick riktigt bra. Och så stålsatte jag mig hår med V.V! Ställde mig på vågen i fredags och gått ner -2,4 kilo.  Jag har hållit mig på mina minus 12 kilo hela tiden. Och det som grämer mig var att jag skulle vara i mål nu i mars. Men men thats life. Jag fortsätter på samma väg och  vet att jag kommer nå mitt mål vid ett senare tillfälle. Men nu kör vi på strikt (håller oss inom ramen) och tar bort sockret oxå.  Vi kör detta för 2 år sedanen då körde vi en 100 dagars utmaning.

Idag så är det premiärmatch för HIF och sonen ska gå ut med spelarna på plan.

Mina fyra älsklingar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top