Skottand – Här kommer vi!

Ojojoj inte många timmar jag fick ihop i natt. Ska ju flyga och det är ju inte det bästa jag vet, usch vill inte tänka på det. Jäkla tur är att det går snabbt dit!! Gick upp klockan 03.30 för att packa ihop det sista, och sätta på ett ansikte så man ser någorlunda ok ut 😉 Jag ska pussa mina sovande barn hej då och som jag kommer att sakna, men dom är i trygga händer och kommer att ha det så bra medans vi är borta.

Men guuuud detta är en sådan efterlängtad resa. Min och M första resa tillsammans på 5 år. Så detta behöver vi deluxe!  Och inte nog med det så reser vi med våra bästa vänner – kan det bli bättre?!

Nu sitter vi i bilen och är på väg mot Malmö för sen vidare till Köpenhamn där vi flyger ifrån. Skålat in resan med bubbel och snart ska frukost och såklart den traditionella ölen intas.. Vi hörs sen???????

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top