Tripp till Landskrona och Malmö

Klockan 05.30 ville min lilla prinsessa vakna. Hon kröp ner i soffan och tittade på bollis. Jag hade Eden och M snarkande bredvid mig i sängen, och kände mig ganska utvilad trots 5,5 timme sömn.  Så vi mös till det med frukost framför tvn.

Eden vaknade för 5 minuter sen så nu hänger vi framför Nils Karlssons Pyssling på tvn,. Att få vakna upp till klarblå himmel och stor sol då känner man att man fylls på med energi. Igår så hade vi mamma  på tacomys, och hon kom med en bukett syrener från hennes trädgård. Och mötas av den doften i morse när jag kom in i vardagsrummet fick mig att minnas tillbaka till vårt stora hus på Brytstugan där jag växte upp. Och utanför mitt fönster så hade jag ett stort syrenträd och sträckte man sig lite utanför så kunde man nudda syrenerna och doften spred sig snabbt in i sovrummet. För mig är det sommar och jag bara totalt älskar den doften.

Igår så hade tjejerna avslutning och det bjöds på sång och teater. Eden blev dock lite ledsen när hon såg oss, och var inte lika sugen att sjunga då. Men hon stannade kvar. Adele sjöng för glatta livet. Jag hade ösnskat att jag kunde lägga upp filmen, men förskolans policy är att man inte få lägga upp ngt på andra barn, så det blir inget med det. Men två bilder fick jag på dom 😉

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, och snart väcka sonen. Idag så har han match borta mot Landskrona. Samt att M fick sitt pass idag med, så det ska hämtas i Malmö. Det är en annan historia men det var nära att vi inte kunde kanske åka på semester i Måndags. M hade läst fel på datumet i passet, men det tar vi en annan gång, haha. Det löste sig trots allt. I eftermiddag så fortsätter vi i trädgården, just nu känns det som att inget händer där. Men det ordnar väl sig det med.

Skön Lördag på er, massor med kramar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top