Sköna Söndag..

 

Helgen säger bara swizzzz, vad hände liksom? Men vi har ju faktiskt två lediga dagar till så man ska inte klaga;)
Blir en kort och härlig vecka med massa roligt inplanerat!

Gjorde en jätte god Tacogratäng som ni måste testa. Receptet är hämtat från Katrins Bok.

4 Personer
500 g köttfärs
1hackad gil lök
Tacokrydda
2dl vatten
200 g philadelphiaost
200 g creme fraiche
1hackad paprika (det hoppade jag)
ca 3 dl riven ost

bryn kött och lök. Tillsätt kryddblandning och vatten.Låt puttra. Bred ut philadelphian i en ugnsform och bred creme fraichen över. Häll i köttfärsen och toppa med hackad paprika och riven ost. Jag hade de i ugnen i ca 45min på 175grader.

Sen gjorde jag choklad godis med Amaretto! Fy F*n så gott!!! Recepten kommer från Annikas Rogneby och från 56kilo . Dock tog jag bort kaffet och ersatte rom med Amaretto. och nästa gång kommer jag smaksätta det mer med amaretto.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top