LCHF Livet Livets Goda Mat, Vin och Recept

Sköna Söndag..

 

Helgen säger bara swizzzz, vad hände liksom? Men vi har ju faktiskt två lediga dagar till så man ska inte klaga;)
Blir en kort och härlig vecka med massa roligt inplanerat!

Gjorde en jätte god Tacogratäng som ni måste testa. Receptet är hämtat från Katrins Bok.

4 Personer
500 g köttfärs
1hackad gil lök
Tacokrydda
2dl vatten
200 g philadelphiaost
200 g creme fraiche
1hackad paprika (det hoppade jag)
ca 3 dl riven ost

bryn kött och lök. Tillsätt kryddblandning och vatten.Låt puttra. Bred ut philadelphian i en ugnsform och bred creme fraichen över. Häll i köttfärsen och toppa med hackad paprika och riven ost. Jag hade de i ugnen i ca 45min på 175grader.

Sen gjorde jag choklad godis med Amaretto! Fy F*n så gott!!! Recepten kommer från Annikas Rogneby och från 56kilo . Dock tog jag bort kaffet och ersatte rom med Amaretto. och nästa gång kommer jag smaksätta det mer med amaretto.

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: