Vilken helg…. I fredags morse vaknade jag runt 6 av hunden, jag somnade om och vaknade igen vid 0620 av att det var vatten i hallen. Insåg inte riktigt vad som hade hänt, utan när vi går upp så ser jag att det är vatten i hela köket, grovköket och hall… Fatta vilken panik!! Vi stängde av vattnet, ringde runt efter rörmokare (tur man har kontakter) Mycket hände under den timman. Brandkåren kom, rörmokare kom, Anticimex kom. Ja hela huset fylldes av människor..det var bara att dammsuga upp vattnet, moppa, torka osv..

Inte nog med det så visade det sig att att rören som hade brustit vid varmvattenberedaren var inte så hundra, och att det inte var så lätt att få in likadana för att de har slutat att säljas pga av ja sådana här saker!! Så nu står vi utan vatten oxå, och kanske kan de fixa det på måndag annars e det bara att gräva upp och göra nya rör Och då kommer vi vara utan vatten en längre tid. Väggar kommer ev oxå tas bort med tanke på att vattnet har skadat det så pass. Och att det även läkte igenom väggen ut ur huset. Fan jävla skit!!! Och detta är inte ett gammal hus utan bara 10år gammal!!!

Så nu sitter man här utan golv i kök och hall och tyvärr har det spridit sig till vardagsrummet så det rycker i morgon oxå!! Hatar att leva i ett rörigt hem och att inget funkar! Så i morgon kommer huset åter igen att fyllas av hantverkare, besiktningsmän, you name it..Så de närmaste 2månaderna så kommer det vara kaos i vårt hus!

Inte nog med det så strular min Iphone 4s och det var inte slut där utan när jag skulle lyfta av taket till spaet så gick det sönder. Men va fan e det som händer liksom?

Vad säger man en olycka kommer sällan ensam?