Livets Goda Okategoriserade Resa

Shopping med stort S!

Gudmurning ms Svullo! Så är det idag, fy sören är så svullen i hela kroppen 🙁 Jag har ju varit  duktig hemma med maten- Här nere e det ju att man äter mindre men oftare och vin till allt.Jag har försökt att hålla mig till det nyttiga, sallad m.m Men det e ju ändå mer kalorier man får i sig, än hemma. Igår syndade jag lite, efter att ha gått Rom runt kändes det som, så gick jag och M till en uteservering och beställde det blev då dock en pizza. Men får väl gå av den idag. Positiva är ju att vi går verkligen över allt och flera timmar är det.

Nu ska vi ut i värmen och fortsätta vår färd igenom Rom! Och idag ska det shoppas. Hoppas jag verkligen hittar ngt!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Linruz
    2011-05-20 at 18:41

    Njuuut vännen medans du kan.
    Kram Lina

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: