Bortgift med en romersk krigare!

Vilken dag det har varit, vi har gått och gått, känns som vi har varit nästan över allt. Så nu e man slut i fötterna, passar på att vila dem nu när jag skriver detta inlägg. Snart ska vi upp på rummet och ta ett bad och sen svida om för att ut och äta…igen!

Vi hoppade spontant på en turist buss i f.m och åkte runt och såg en massa, det var väldigt givande. Sen hoppade vi av och gick runt för att kunna se allt lite nämre. Vi har varit b.l.a I Vatikanen, det var väldigt mäktigt WoW. Spanska Trappan, besökt gudarnas tempel Pantheon. Doppat fingrana i Fontana di Treviv där Anita Ekberg badade. Och mycket mycket mer.

Vi stannade b.la på en mysig restaurang/café där vi drackn lite vin och beställde in en ostbricka. Då säger M plötsligt – Åh vad jag är kär, då jag sken upp och log och tänkte tyst för mig själv – va go han är. Då han säger  – nu njuter ja detta är kärlek –  vin och ostbricka!  Tack för den ja;-) Men jag vet att han är kär i mig med;)

Och apropå den romerska krigaren, ja det e ju inte riktigt sant. Han tog min hand utanför gudarnas tempel och satte en krona på huvudet och gick ned på knä och frågade mig om prinsessan ville gifta sig med honom. Då jag jag tittar på M och han säger Of course take her. Då sken den romerska krigaren upp och drog iväg mig. det var mig en snygg italiensk man i alla fall:-)

Nu var Sagan slut…

Glömde berätta att Alexander Rybak jobbar numera som servitör på en Italiensk restaurang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top