Rainings cats and dogs!

Himlen är grå och regnet öser ner utanför mig. Den där tidiga promenaden försvann i ett naffs i morse. Jag vakande strax efter 10 idag och tittade ut och drog täcket över mig igen. Jag har helt vänt på dygnet. Jag kommer inte till ro liksom när jag lägger mig jag kan somna vid  2330 och vakna upp 45 minuter senare eller så somnar jag vid 03.00 eller och sen somnar jag inte om förrän väldigt sent på natten. Ja det blir väl bra när man återgår till det normala hoppas jag. Rutiner och bättre mat..

Idag så började jag min resa ”Bort MED Kilorna”  Slow Carb Diet
I morse blev det 1ägg med ett glas protein pulver med smak av piggelin, smarrigt;) och till lunch kött,bönor, sallad och hemmagjord guacamole (inget jätte wow, men det kommer det inte vara heller, utan det är ren diet) Men man kan göra det bästa av det, eller hur 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top