Hej där Söndag.

Mätt och belåten och sittandes i en skön ställning vid matbordet. Ja skön och skön, magen står rakt ut och jag tänker att aldrig mer att äta.
Idag så har vi ätit Pulled Pork, den har stått och puttrat i ugnen i 5 timmar, till det så blev det sallad,gurka,majs,såser och bröd m.m Barnen uppskatta det och åt som aldrig förr..

Var och vallade barnen på badhuset idag och ja det är väl inte riktigt min grej längre att springa runt på ett badhus med fullt av skrikande och skvättande barn. Låter tråkigt, men idag var en sådan dag där jag hade kunnat skärma av mig från alla, höja musiken och en bok i min hand sen om jag hade orkat läsa boken är ju en annan historia.

Då är det näst sista semesterdagen sen börjar allvaret på jobb. Så det gäller att suga ut dom sista timmarna av friheten. Bestämde mig att sätta klockan på tidigt i morgon och ta vovven till skogen och promenera i rask takt. Saknar träningen en hel del, men har inte riktigt fått kläm på tiden. Handlar egentligen om prioteringen, om man tänker efter. Man jobbar för mycket för att hinna med allt annat helt enkelt!!


Älskar Tulpaner 


Nya mattan – (snyggare i verkligheten)


Nya mattan


Planka önskades som fredagsmiddag – och det fick då bli det med


Och fick då smaka på Ernst röda – tack svärmor/svärfar 


Vår fina tavla som svärfar har målat till oss. Ser man närmre på flaskan så är det vår hus som är på etiketten.


Ytterligare en tavla till som svärfar har målat 


Och ännu flera.. Ni hittar hon honom på www.kason.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top