Hej på dig Mars!

Heeelu!

Hoppas allt är bra med er:) Dagarna har ju verkligen sprungit ifrån mig här, redan Mars liksom. Det betyder att vi är närmre våren och ja jag längtar!

Var i Höör i lördags och fotograferade HIF och det bästa med det var ju att de vann med 1-0! Testade ett nytt objektiv Canon EF 400/2,8 L IS USM och WoW vilken skärpa det gav men ojoj vad tungt! Jag har fortfarande träningsvärk i vänster armen haha.

Nu ska jag slänga i mig lite ägg ska se om jag hittar något till. Min fantasi gällande mat har helt försvunnit, men men får väl damma av kokböckerna och leta upp något gott och nyttigt.  Ställde mig på vågen förra veckan och minus 6 kg på vågen. Så sakta men säkert går jag ner 🙂

Nä nu tänkte jag ta och plugga lite innan jag ska iväg på ett möte istan.

Kram på er så länge.

01032014-IMG_1293 01032014-IMG_6803

20140303-124657.jpg
Testade nya jackan, super skön!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top