Oktober

Strandvädret lyser med sin frånvaro här hemma. Det är ju verkligen kontrasr om man säger så. Man är ju van med 34 grader, sol och bad.

Statusuppdatering – huset!
Vi åkte till huset igår för vi hade möte med försäkringsbolaget, jag såg att de hade öppnat upp mer väggar och torkningen fortsätter. Vi har ju nästan förlorat alla våra möbler och så mycket mer. Så det ska vi gå igenom och se vad vi får för ersättning för det. Oavsett vad så går ingen ut som vinnare ut detta, så mycket pengar man har lagt på möbler och dylikt får man ju inte tillbaka dom summorna!
Dock är twinsens saker helt nya, så där räknar vi med att vi får full ersättning för! En del av sakerna finns inte att få tag i längre tyvärr så det känns trist, och dom andra sakerna HOPPAS jag att kunna köpa igen om det finns kvar i lager.
Jäkligt surt allt, vet att jag har kräkt av mig innan med men man vill ju ha sitt hem igen och man vill ha det nu!

Så fort vi har fått klartecken så ska vi leta upp nytt till hemmet såsom golv, tapet, möbler m.m och även där finns ju levnadstid där. Men är man ute i god tid så kanske allt står klart när vi får tillbaka huset. Men status för inflyttning ser ut just nu för stunden – mitten av Oktober.

Passade på att kolla igenom grönsakslandet och fick med mig både rabarber och potatis från förra årets skörd. Men mycket var inte klart, och en del dött.

Nu ska jag förbereda maten, inte allra lättaste då man inte har ett fullt utrustat kök. Men det får bli lätta rätter, får ta igen min matlagning när väl huset står klart. Men det går, men man kan säga att det har blivit mycket restaurangmat 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top