Trodde aldrig…

Ni vet när man sitter och tittar på roliga videos på tv eller på datorn. Där en mamma eller pappa jagar sitt/sina barn när dom klättrar ur från sängen?

Trodde aldrig att jag skulle få uppleva det! Barnen har varit busenkla från första början, eller ja det är dom nu med fast att de får mig att bli extra gråhårig!

I förgår så testade Adele sina klätterinstinkter och lyfte sitt ben och vips så var hon ute från resesängen, Eden är ju inte dum utan och följde ju självklart efter. Så nu har jag TVÅ som klättrar ur. Det innebär mer jobb för mamma. Tjejerna har somnat av sig själv sen de föddes och jag tänkte att så ska det fortsätta vara också. Men nu får jag sitta vakt, när den ena läggs ner så klättrar den andra ut. Hade ni sett mig i morse så hade ni legat dubbelvikta, men det gjorde inte jag, jag var helt färdig efter 30 minuters upp och ner och fånga. De slocknade av utmattning, jag skulle också behöva sova men denna mamma behöver ju egentid 😉

Nu har det gått en vecka sen vi kom hem och man är super sugen på att åka tillbaka nu när man ser väderprognosen för nästa vecka – regn och åter regn. Vad hände  med våra fina svenska somrar? 

Idag så får man ju ändå säga att vädret är fint dock ingen Spanien värme men  jag tänkte bege mig ut och gå en runda längs havet med vagnen, jag ska bara vänta på att mini huliganerna vaknar. Under tiden får man passa på att blogga. Jag fick tillbaka datorn igår, thank you god! Nytt tangentbord och kabel gjorde susen, samt så fick jag skärmen utbytt då den såg hemskt ut så det gick på garantin. Så himla skönt att ha den igen, ja ni vet hur det är.  Igår kväll så satt och redigerade ett antal bilder. Jag fick äran att föreviga en väns bröllop igår och man blir ju så sugen att gifta om sig igen, så vackert. ?

Vill önska er en super skön Fredag.?

Ann-Louise & Tommy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top