Mil Palmeras och EM-kval

Fågelkvitter, halvmonligt och varmt.

Igår så besökte vi Playa Mil Palmeras stranden och det är ju det positiva med att ha egen bil, du tar dig precis vart som helst, när som helst. Och vi vill ju inte ligga på samma strand hela tiden utan tycker om att variera oss.

På kvällen var det så dags för fotboll – Spanien-Sverige i EM-kvalet. Precis som under förra sommarens VM så bokade vi bord på Yolo och drog på oss våra Sverigemunderingar. Tyvärr lyfte inte riktigt matchen så ett ev planerat firande blev istället förvandlat till lite tidigare sänggående en det var rätt skönt det med…

Idag så satte vi klockan på 07 för både jag och M behövde jobba lite. Jag vet inte hur ni fungerar när ni e på semester men jag gillar gå upp tidigt, först så får du den där lugna rofyllda morgonen och lite egentid sen så blir jag stressad över att ”sova bort” dagen. Jag vill få ut så mycket som möjligt av tiden här ner.

Idag så vet jag inte riktigt vad som händer utan det beror lite på vädret. Jag måste säga att detta är första gången på 3 år här att vädret har varit lite mindre bra. Alltid varit kanon väder här och egentligen ska man ju inte klaga på värmen men man har blivit lite bortskämd genom åren. Idag blir eventuellt stranden på förmiddagen och sedan drar vi ut på La Zenia. Dottern ville shoppa lite och M behövde T-shirtar.

Tänkte att jag skulle kolla upp lite marknader och utflykter under dagen och planera in något. Detta året så har jag inte kollat upp något alls och det kändes inte riktigt att vi behövde det heller utan det får komma allt eftersom.

Igår så spelade Spanien mot Sverige. Så vi gick till Yolo hela familjen och såg matchen på storbild.

Påhittiga Noel hur man får smaka på öl när ingen ser haha

4 Comments

 1. Anneli
  2019-06-11

  CitronmarKnaDen på söndagar Och fredagsmarknaden Är bra båda!

  Extra tiPs fÖr utflykt – Fonts de l’Algar är riktigt fint och värt ett besök ?

  Svara
  1. Linsalusen
   2019-06-12

   Citronmarknaden och fredagsmarknaden har jag koll på. Men vatten fallet har jag gört så mycket gott om. Det vill jag gärna besöka.

   Svara
 2. FruMicke
  2019-06-12

  Äntligen dags för er resa! Som läsare njuter jag lika mycket av bilderna som ni gör av er resa.

  Det gör väntan på min egen semester lättare att stå ut 🙂

  (Ps, det blir bara stora bokstäver hur jag än gör. Inte meningen att ”skrika”)

  Svara
  1. Frumicke
   2019-06-12

   Fast ser att det blir små senare? Nåja, huvudsaken andemeningen går fram!

   Njut av er resa!!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top