Nu har även kroppen ”landat” i mitt andra hem…

Två dagar! 48 timmar! Det är ungefär så lång tid som min kropp, och själ för den delen, behöver för att ställa om sig. Äntligen tillbaka i Cabo Roig och, som vanligt, så känns det som att komma hem igen…

Denna gången har vi valt att lämna El Cid och flytta oss några gator bort där vi hyrt ett Townhouse i tre plan. Kan redan säga att vi stor trivs och den lilla, lilla oron som fanns över att byta från ett invant boende är som bortblåst. Vi bor, helt enkelt, kanon på våra 75m2. Man möts av en stor uteplats, med grill, för att se kliva in i en bottenvåning med vardagsrum, toalett och ett precis lagom stort kök med alla bekvämligheter som du kan tänkas behöva under den dryg månads semester. På andra våningen har du två sovrum, en större toalett med badkar och ytterligare en uteplats med möblemang. Från den uteplatsen når du även en trappa upp till soltaket där tonårsdottern redan verkar ha installerat sig.

På baksidan har vi dessutom en utedusch, under tak, som verkligen ger en känsla av att du är utomlands. Även om den är utomhus så gör ju värmen här (ca 29-30 grader) att det inte är någon risk att du fryser. Lägg därtill att huset ligger på en återvändsgata, med minimalt med trafik, och på krypavstånd till barer och restauranger så kan jag verkligen inte klaga. Till hela området hör det även till en lagom stor pool där vi faktiskt valt att spendera dagen idag. Det ger ju oss lite lättare förutsättningar att, som precis, kunna pinna hem de 50 meterna och tillaga en lättare lunch till oss och barnen…helt perfekt!

Nä, nu åker badkläderna på igen och några timmars solande, och badande, väntar innan vi får se vad kvällen har i sitt sköte. Hur spenderar ni er söndag?

Här bor vi 🙂

Utsikten från Solterrassen

 

 

Lite tappas till Lunch…

   

2 Comments

 1. Mamma M
  2019-06-09

  Hur hittar ni dessa boenden. Är det genom förmedling eller privat? Vi har funderat lite på om denna typ av semester kan vara något för oss om nåt år. Vi har enbart åkt charter hittills men är nu redo för något nytt. Hur är det prismässigt om man jämför med en veckas charter?

  Svara
  1. Linsalusen
   2019-06-12

   Där finns ett inlägg på bloggen just om kostnaden. Den heter ”Har ni råd” Där kan du läsa lite mer. Vi har hittat boendet via en förmedling.Finns en del på nätet. Vi då som känner områderna vet lite mer vart vi vill bor och är lite mer kräsna

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top