Mellokväll med gänget

Måndag igen och jag känner att helgens festandet har satt sina spår. Man är ju inte 20 längre och återhämtningen tar liksom några dagar längre numera. Med andra ord så är jag fortfarande trött. Men vad gör väl det när vi verkligen hade en toppenkväll!

Magnus Carlsson hade en spelning på Harrys så givetvis drog vi ihop ett gäng för lite god mat och dryck innan Magnus gick på vid 00.30. Det var Daniel, syrran, Joel, Anna, svägerskan Cia, Martin och Mats & Magnus. Efter lite mello och fördrink hos syrran så åkte vi alla ner till Nelly & co (Radisson på Söder) för lite mat. Härlig miljö, klockren service och god mat intogs innan vi begav oss till Harrys Schlagerkväll. Magnus gjorde, som vanligt, en grym spelning och efter det så dansade vi hela natten till stället stängde och det var dags att bege sig hem. Nedan följer ett litet bildcollage som får symbolisera vår kväll på stan.

Igår blev det, av naturliga skäl, inte mycket gjort utan vi trippade mest omkring i myskläder och lämnade bara huset för sonens fotbollsträning och match på Olympia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top