Mansion i Sevilla…

Befinner mig i ett stort mansion utanför Sevilla och mannen mittemot mig kände jag igen så väl. Hans ögon har jag sett förut någonstans….. Jag frågade honom är du släkt med?.. Han avbröt mig – ja på ett eller annat sätt är jag..

Hans hus är bär samma namn som mig, rakt framför mig på den stora svarta ekbyrån står mitt namn och dess betydelse. Allt är så märkligt, han lutar sig över och våra läppar nuddas, i samma ögonblick säger han ja jag är Don Johnsons bror….Jag blundar och hör samtidigt – ”Samme nu har ogräset kommit upp igen”… Mmmm jag vaknade upp lite sur, och det var M som kom in och väckte mig. Snälla? Gör man så mitt i en trevlig dröm? Jaja det var bara att vinka adjö till Dons´s bror och börja göra frukost till folket….

Nu har jag städat hela nedanvåningen och sitter äntligen ner och ska dricka mitt kalla kaffe som jag glömde bort i morse.  De små var så trötta så de gick självmant till sängen, jag ska ta och väcka de om 30 minuter.

Klickade hem ett par sommarskor, har verkligen inga ”snygga” sommarskor. Så det fick bli dessa, hoppas de sitter snyggt på bara.

Önskar er en fin dag 🙂


Tjejerna fick ett par guldiga sandaler.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top