Fredag -bästa dagen på veckan 🙂

(Dricker mitt kaffe och passar på att lägga ut receptet från igår innan jag sticker till jobbet. Inte mycket till “recept” egentligen då det inte var helt “home-made” Gör oftast allt i grunden, men ibland är dte rätt skönt att bara slänga i och vips så var det klart. Och denna burken med Tikka Masala innehöll inte så mycket sp heller, så det är ju bra!  Men M har återberättat så här får ni det ändå 🙂

4 portionen 3sp p/p (8sp med 1st naanbröd)

  • 4st kycklingfileer
  • 2 tsk olja
  • 1 lök
  • 1 burk Tikka Masala (Köpt på Lidel 8sp på hela burken)
  • 1tsk garam masalakrydda

Strimla kycklingfilé samt lök. Stek kycklingen och krydda med masalakryddan. Släng i löken och stek den tills den blir mjuk. Tillsätt burken med Tikka Masala och låt puttra ett tag

Värm naanbröden på 220grader i ca 5 min.