Snart så…Cabo Roig

Efter vår första långa roadtrip till Calpe 2015 så skapade det ett stort intresse för en långsemester ner genom Europa, och visste då och där att detta var ngt vi ville fortsätta med. 2016 blev det ingen roadtrip för då kom inte en men två små tjejer in i vårt liv.

Förra året så sökte vi efter ett nytt ställe och fick rekommendationer av några stycken att åka till Cabo Roig, vi läste på och blev nyfikna. Och ja vi blev smått förälskade i staden. Efter  den resan så la jag ut ett inlägg och fick stor respons på det och många av er reste dit. Så himla kul.

Nu är det äntligen dags för oss att åka igen på en resa och det blir ju som sagt Cabo Roig i år med, och denna gången blir det knappt en månad. Extra kul är att det verkar vara många av er, mina läsare, som ska dit ungefär samtidigt som oss. Självklart hade det då varit kul att få in en liten träff med er. Låter detta intressant, och ni är på plats mellan 14 Juni och 9 Juli, så skicka ett mail till info(snabel-a)linsalusen.se så ser vi till att boka in en middag. Ju fler vi är desto roligare 🙂

 

2 Comments

 1. Malin E
  2018-05-15

  JAAAAA, Vilken bra idé
  Träffas i underbara Spanien.
  Lysande ??

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-05-15

   Ja eller hur?! 🙂 Hade varit så kul att träffas?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top