Lördag

Såja nu mår jag bättre, huvudvärken har släppt och jag mår bättre.

Vi har varit på en minisemester, det blev en sväng upp till Varberg till Fun City och detta var ngt som barnen bara älskade framförallt vattenlandet 😀  När vi hade spenderat en hel dag där så bar det in till Göteborg. Vi hade bokat hotell så det var riktigt skönt. sen bar det in till City då vi var och käkade på Lilla London, mycket god mat. Sen några timmat där så åkte vi till hotellet och sa God Natt. Man var ju rätt mör efter en dag på ett äventyrsland. Dagen efter så gick vi till Liseberg och spenderade en heeel dag där. Vi åkte en massa karuseller och ja det var verkligen en super dag. Vädret var perfekt dessa två dagarna och ja barnen var nöjda.

Minns ni att jag färgade håret för någon vecka sen? Ja jag blev inte riktigt nöjd då det var en toning hon la i och det blir ju matt efter ett tag. Så nu la hon i en mörk chokladbrun färg och det blev bättre. Så när utväxten kommer så ska jag dit igen och då tar vi det och sen kammar ut det i håret. Topparna suger inte åt sig lika mycket tyvärr.

Och gott folk idag ska denna Skånetös fotografera ett bröllop, så det blir några timmar fotande. Riktigt roligt! Jag har planer på att starta eget, och med lite kontakter så finns det även en chans att hyra en studio. Och det e super! Jag har lite jobb framför mig och detta är ngt jag vill satsa på, jag brinner för detta.

3 Comments

 1. Linruz
  2011-08-06

  Härliga bilder.
  Speciellt den på dig och dottern på restaurangen gillas. 🙂

  Kul att satsa och starta eget.
  Lycka till i dag!
  Kram

  Svara
 2. jennyh
  2011-08-06

  Ser ut som ni har haft en toppen semester 😀
  Vad kul att starta eget. Lycka till!!!

  Svara
 3. Sara och Busungarna
  2011-08-07

  Oj vilka härliga bilder!! Ser ut som att ni haft det riktigt, riktigt bra 🙂
  Ni är ju verkligen hur fina som helst hela högen!

  Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top