Loppisfyndat och en brunch på Ikea.

Sovit ganska dåligt i natt vaknat och somnat om osv. Mannen gick upp vid 03 i natt för att köra till Norge och sen dess har jag varit vaken. Sover alltid lite oroligt när han är iväg men jag borde ju vara van nu ju. Hade två barn som var lediga idag så jag åkte till Ikea med mamma och kidzen och käkade deras brunch – för det priset så var det riktigt gott.  Jag passade på att fylla på med en massa ljus och lite annat smått.

Åkte sen vidare och hamnade på en loppis jag  var egentligen inte ute efter ngt speciellt men kom därifrån med två ”blomsterlådor” och en bänk. Så jag åkte hem och målade den vit och passade även på att måla min kabelrulle vit oxå. Sen blev det en del trädgårdspill b.la tog jag ut mina hortensior från garaget där jag har vinterförvarat dom, och ännu i år så hade det kommit nya skott 🙂 Helt plötsligt så hade 3,5 timme gått.

IMG_7259 IMG_7261 IMG_7266 IMG_7267 IMG_7268 IMG_7270 IMG_7277

Grabbarna passade på att lira lite innebandy och fotboll inte fel med lite luft och sol 😉 Är gaska trött på att se dom sitta med sina mobiler/ipad/tv och datorer. På MIN tid var man alltid ute och ville aldrig komma in (barnen är rätt trött på den meningen haha)

Nu har jag satt mina fina tulpaner i vatten och ska äntligen sätta mig ner en stund och nita av en kaffe. Ha en fortsatt trevlig Torsdag <3

IMG_3444 IMG_3439 IMG_3436 IMG_3450 IMG_3452 IMG_3455

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top