Fredagen den 13:e

Äntligen Fredag! Slutet på veckan och en skön helg väntas. Idag kommer maken hem efter två dagar i Norge och det ska vi fira med lite god mat och vin. Frågan är bara vad ska vi äta för just nu står fantasin hel stilla. Ni kanske har något gott tips?

 Jag har 29 dagar kvar på 100-dagars utan läsk,glass,godis m.m Det har gått undan och har inte reflekterat så mycket över det. Men jag tycker personligen att det har inte gjort så mycket på vikten utan positiva är att sockersuget inte finns där. Jag drack ju knappt ngn läsk tidigare inte heller godis utan bara en lite smått på lördagen. Så jag tror att det gör mycket på dom som dricker läsk varje dag eller kränger en del godis.  Jag och M har snart klarat av utmaningen och bara det är ju kul! Min man frågade vad jag skulle fira med efter våra 100-dagar jag har ingen aning är ju inte speciellt sugen på läsk,godis,glass. Han skulle börja sin dag med en bulle med bulle (En fransbrödbulle som man delar på mitten och lägger en chokladboll i) Så han längtar en aning 🙂  Nu ska jag ta ett Fredagsryck här och städa undan och invänta resten av barnaskaran.

Ha en solig och skön Fredag.
Kram Kram

IMG_6777 17072014-IMG_6454
Bilder från bröllopsresan – hade inte gjort ont att vara där nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top