Konsten att tömma en plånbok

Julmusik strömmar ut ur högtalarna. Och morgonens första kaffe har slinkit ner. Solen skiner och himlen är blå. Trots huvudvärk och en förkylning som bara kommit från ovan och en trött kropp så måste jag gå ut. Älskar att andas in den där kalla kylan och oftast blir man så mycket piggare. Så vi testar det 😉

Igår så satte sig jag och M i bilen och drog upp till Ullared – ett ställe som M inte älskar men han var illa tvungen för jag skulle dit där haha. Alltså fy farao med folk där var! Helt sjukt. Jag kommer nog inte åka upp samma dag som när barnbidraget kommer och vid just denna tidpunkten på året. Jag glömde hälften vad jag skulle ha, Men men jag fick med en del hem så alla blev nöjda. Får lura iväg maken en annan gång 😉

När vi kom hem så blev det en spontanmiddag med syrran och Daniel. Alla hade plötsligt fått ett rejält sug efter sushi så vi beställde två brickor med Jumbo Special från Fuji Sushi i Helsingborg. Snacka om valuta för pengarna då de verkligen inte snålar med ingredienserna och levererar en grym smakupplevelse. Inte konstigt att alla fyra låg utfläkta i soffan, propp mätta, resten av kvällen!

Kan förresten tipsa om ett vin vi plockade fram till sushin. En chilensk chardonnay, Que Pasa?, som passade perfekt till maten. Fylligt, smakrikt och grymt billigt. Du hittar det på systembolaget (Nr 2416) till det extremt billiga priset av 59 kronor.

Nä, nu verkar småtjejerna fått upp springet i benet så nu tar jag på dem deras nya overaller, beger mig ut i solen och tar dem på en tur!

Ha en fin Lördag vänner!

img_3671 img_5169 img_2127

 

img_5949
Lite nya skal fick följa med hem

img_3738  img_5929 img_5928

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top