En tripp till Skanör

Helt plötsligt så blev allt bara svart. Jag började nästan göra mig redo för sängen och trodde faktiskt klockan var mycket. Men insåg att jag hade fler timmar kvar på dygnet 🙂

Tittar mig runt omkring och har bestämt att jag är redo för att ta in julen i vårt hem. Så i morgon så ska jag nog börja sakta ta in lite här och lite där. Har dock inte mycket. Slängde det mesta förra året. Hur gör ni med julen? Jag plockar in det ungefär nu denna tiden på året och slänger ut allt den 25:e-26:e  Jag vill välkomna det nya året utan allt krimskrams 🙂

Igår så var vi hembjudna till Åse och Daniel och hon bjöd på en riktig god gryta (biff curry med sötpotatis i kokosmjölk) Invigde min skjorta som jag beställde förre veckan. Tillhör en av mina favoriter, sitter riktigt skönt på.

img_9893

img_0425

img_1003

Idag så var i Skanör på Badhytten och firade svärmor som fyller år idag. Och vilken brunch sen…! Inte nog med att maten serverades i en fantastisk miljö utan det var ett ”smörgåsbord” av läckerheter som även omfattad färska räkor, mängder av olika ostar, äggröra, korvar, våfflor…ja listan kan göras lång och jag behöver knappast påpeka att vi fortfarande är mätta och belåtna.

Vid 14- tiden bröt vi upp för hemfärd och med tanke på M och hans fotbollsintresse så blev det till att följa HIFs jakt på förnyat kontrakt hela vägen hem. I normala fall är mannen på Olympia så fort det är fotboll men när svärmor fyller jämt så får även en direkt avgörande kvalmatch stryka på foten. Precis när vi når hemmet så tar HIF ledningen och jublet i bilen vet inga gränser. Åtta minuter senare har Halmstad både kvitterat och tagit ledningen – en ledning som står sig tiden ut. Behöver jag påpeka att det är tryckt stämning i hushållet och, med tanke på att HIF nu får börja om i Superettan, så lär det hålla i sig några dagar framöver. Så jag får nog hålla mig undan och inte nämna H I F på ett tag 😉

Vår renovering av ovanvåningen är inte riktigt klart utan äldsta bonussonens rum står på menyn denna veckan. Redan i eftermiddags fick vi tag i en ny byrå så nu kvarstår bara några detaljer innan samtliga barn kan installera sig fullt ut. Oerhört skönt!

Som sagt, trots mörkret utanför så är klockan bara 19 och det innebär att man äntligen får tid för lite mys i TV-soffan. Tvillingarna har kommit till ro så det kan säkert bli en schysst film som får avsluta denna veckan.

img_4742
Passade på att hälsa på M gammelmormor. Skön dam på 95 år.

img_5551 img_2120 img_1138 img_4945 img_5977 img_5978 img_5968 img_5984 img_5958 img_5959 img_5985 img_5988 img_5991 img_7364

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top