Skojar du?

Skulle inom systembolaget och köpa en flaska vin. Ställer mig i kassan och det var typ folktomt i butiken. Tar fram mitt kort och ska betala. – Legitimation tack! Va, sa jag? Skojar du? Det var ett bra tags sen någon bad om det. Hon tittar surt och ber om legitimationen. Skrattade och gav henne det. Mmm tack sa hon. Din sure fan tänkte jag e det så jobbigt att bjuda på ett leende?! Men men jag fick visa leg så tjohooo på det 😉

I morse så börja jag känna att halva ansiktet brändes precis som en solbränna eller o man fått en käftsmäll, ont när jag blinkar och helt enkelt öm. Skulle lägga kajal under ögat och det kändes som grus. AJ! Jag har haft det någon gång innan, men det gick över rätt så snabbt. Men idag har det hållt i sig hela dagen. Plus att jag har ont i nacken. Så efter lite googlande och blivit små rädd under tiden då man hade både den ena och den andra sjukdomen. Så hittade jag en länk på en sida, allt för föräldrar. En tjej som hade nästan samma symtom. Då läste jag vidare och hamnade på en engelsk sida. Lång historia kort, så kommer det från nacken, mina nerver eller koter ligger i kläm och det gör så att jag får smärtan i ansiktet och då är det bara på ena sidan (samma sida när jag har ont i nacke och axel). Så jag tror att det måste vara så. Men är det kvar när jag vaknar så ringer jag till min kiropraktor i morgon så får hon knäcka mig. Någon av er som haft det?

Fick mina  kläder idag som jag beställde för någon dag sen. Jätte snygga och blev så nöjd!
Vissa av plaggen valde jag en storlek mindre och var då lite nojig för att prova för jag pallar inte skicka tillbaka om det för smått. Men jag skulle nog beställt en storlek mindre till. För byxorna satt löst i midjan och skjortan kändes stor. Men det gör inte så mycket. Men man blir ju glad, då visar det resultat även där.

Jag fuskade och ställde mig på vågen idag (har min vägningsdag på Fredagar) och jag hade gått ner -1,3kg sen förra Fredagen så 9,8 kilo totalt har jag gått ner. Så jäkla skönt och är så nöjd. Bara 17 kilo kvar nu..

Kämpa S kämpa…

goal-closer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top