Krupit ner i sängen och med ett gott samvete. Idag har jag jobbat tidig eftm till kväll. Trots en intensiv kväll som innehöll både brandlarm och utrymning så slutade det ändå bra – med seger för HIF…

Jag har fått jätteont i halsen och börja känna mig kass, jag hoppas verkligen det vänder lika snabbt som det kom för på Tisdag morgon drar jag och M till Sthlm för lite mys. Fick det av honom i födelsedagspresent, jag längtar.

Annars har det varit en skön helg där vi mest myst i trädgården. Fredagen blev det grill då bonussonen skulle firas efter att han fyllt 14 tidigare i veckan. Lördagen innehöll lite jakt på kläder och skor inför semestern och vi fick även inhandlat en lite pool till twinsen. Gissa om det badas här hemma…

Nu har det 23 dagar kvar till avfärd, spritter i kroppen och längtan är enorm. Jag letar ju febrilt efter en bikini, hittade en på Ellos som jag klicka hem. Köpte faktiskt en baddräkt på H&M rätt snygg, perfekt för sommarens poolhäng.

Nä, nu väntar sängen och en avrundning, av helgen, med något avsnitt av vår favoritserie The Affair. Har ni inte sett den så kan jag starkt rekommendera att ni kikar in på Netflix. Den har verkligen allt och lite till…

Ha en fortsatt fin söndag..

 

Firat den nyblivna 14:åringen.