Indisk Currytorsk

4 personer 3 sp p/p

  • 4 bitar torskrygg
  • 1 blomkålshuvud
  • 1/2 förpackning garam masala
  • 2 dl Mini Fraiche
  • 250 g frysta gröna ärter
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk olivolja

Ta ut fisken ur förpackningen och strö över salt. Låt stå ca 15 min.
Fräs garam masalan i smör i en stekpanna på svag värme i ca 1 min. Tillsätt crème fraiche och ½ dl vatten.
Ta av bladen från blomkålshuvudet och låt koka helt  i bara några minuter.
Torka av fisken lätt med hushållspapper. Lägg fisken i såsen och låt sjuda under lock i ca 5 min. Tillsätt ärterna på slutet. Servera med med blomkål

2 Comments

  1. Kristina
    2018-02-10

    Tack för alla goda recept du lägger upp. Gör det lite enklare för en annan viktväktare att få inspiration???

    Svara
    1. Linsalusen
      2018-02-10

      Tack snälla, vad roligt att höra 🙂

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top