Hemma på svensk mark

Nu har vi varit hemma i snart 2 veckor och jobb och skola har kickat igång. Jag tog en välbehövlig paus från det mesta och det var precis det jag behövde.

Hemresan från Cabo Roig gick jätte bra, vi tog ett Antigentest utanför Torrevieja och när vi fick klartecken  (vi är friska) så körde bilen mot Sverige. Vi hade tagit ett beslut om att vi kör hela vägen hem. Ni vet ju själva att har man bestämt sig att man ska hem då vill man bara hem. Resan gick otroligt bra, och vi kom hem på torsdagen vid 23 dvs dagen efter vi åkte. Martin var utvilad och stannade och sov och stäckte benen i omgångar. Och jag må ha världens bästa barn, inte ett ljud, ett gnäll eller ngt..De hade allt de ville ha i bilen och var så nöjda så , så otroligt stolt över alla.

idag skiner solen och det är riktigt skönt att vara ute, precis sådär sensommar ”varmt” Tyvärr så ska vädret vända och det blir regn resten av veckan. Men jag är glad och tacksam för den sol och värme vi fick, både hemma i Sverige och i Spanien. Då har man kunnat tanka på energi och D-vitamin inför den långa hösten och vintern.

Önskar er en super härlig Tisdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top