Sista dagarna i vårt CR…

Godmorgon på er 🙂 Just nu sitter jag inne, då det regnar ute och det åskar och blixtrar. Tanken var att spendera dagen på stranden, men det får bli i eftermiddag istället. Som jag har skrivit innan så går det snabbt över här nere.

Vilka härliga veckor vi har haft i vårt paradis här nere dock har det gått så jäkla snabbt, vad hände liksom?

Dottern lämnades i lördags på Alicante flygplats, första gången hon flög och första gången på en flygplats, men hon fixade det bra bravur, så himla stolt över henne. Hade sonen fått bestämma så hade han nog oxå velat flyga hem, saknaden till vänner är stora. Men vi åker på onsdag så då hinner han få träffa kompisarna innan allvaret börjar på månad. Ja det gör det för oss alla, jag och M återgår till jobb. S börjar gymnasiet och Liam 7.an och små töserna sista året på förskolan.

Man kan inte låta bli att känna vemod att åka hem, men vi har haft fyra fina veckor här, och fick äntligen åka ner till vårt paradis. Så man ska vara glad och nöjd. Sen så längtar man lite hem med, året hus, vår Deeney.

Fått frågan varför jag inte bloggar så ofta, speciellt nu när jag har varit här nere, svaret är att det har inte blivit det, utan jag tog semester även från bloggen. Har känt att jag ville njuta här och nu och inte ha några måste att uppdatera. Så där har ni svaret 🙂

Nä nu ska jag packa ner lite smått, gäller att passa på nu så kan man njuta desto mer i morgon då vi åker på eftermiddagen.

Här kommer en bildbom 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top