En sådär skön kväll & dag…

Idag har vi inte gjort mycket jag och tjejerna, vi har badat,solat,ätit pannkakor och bara myst. Sonen har saknat sitt PS nu när vi har varit i Spanien så han ”umgås” med vännerna på sitt rum, han är lite solmätt. Jag sitter under parasollet i våra nya loungemöbler som jag bara älskar och spånar efter vad vi ska äta ikväll. Lutar mot grillat, kött,kyckling och en god sparris och roquefordsallad. En av fördelarna att komma hem igen är att ha sitt egna kök där allt man behöver finns där.

Igår så kom M hem med en infravärmare, vi hade två i taket men när jag satte igång dom så var de sönder, så de fick vi slänga. Man behöver ju extra värme när man bor i Swedenland ju. Men de var riktigt bra, tog ej gasol utan el och den gav riktigt bra värme. Så igår så blev det middag ute, tända ljus och skön musik och mycket prat och skratt. Vi hade en riktigt skön kväll , ni vet när man glömmer bort klockan och trots man har varit ihop i snart 10 år så har man mycket att prata om och jag har alltid roligt med min M.

I morgon så ska det firas det är nämligen så att vi har vår 5-åriga bröllopsdag. Så vi har barnfritt och det blir skaldjur på menyn..

2 Comments

 1. Linnea
  2019-07-11

  En så fin pool ni har byggt, kan du inte berätta lite om den, blir så sugen!

  Svara
  1. Linsalusen
   2019-07-16

   Tack snälla. Det kommer inom kort ett inlägg on det:)

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top